1.3.2018

Iso Mondeo täynnä värikästä meteliä – Teksti-TV 666 julkaisee uuden singlen ja albumin Svart Recordsilla

Teksti-TV 666, tuo psykedeelisen musiikin Popeda, tekee räjähtävän paluun Turbo-Mondeo -singlellään.  Perjantaina 2.3. digipalveluihin kautta maailman ilmestyvä single tulee sisältymään myös yhtyeen kesemmällä ilmestyvälle debyyttialbumille.  Singlen visionäärisen kannen on taiteillut underground-piirtäjä Jyrki Nissinen.

– “Perus-Tekstari-tykittelyä”, toteaa Johannes Leppänen, yksi yhtyeen monista kitaristeista uudesta singlestä, ”biisi säntäilee sen verran iloisesti sinne ja tänne, että sitä on erityisen hauska soittaa livenä.”
Svart Records julkaisee Teksti-tv 666:n vielä nimeämättömän debyyttialbumin kesäkuun alussa. Kraut-punkiksi useasti nimitelty yhtye on tätä ennen julkaissut kolmen EP:n sarjan, jotka Svart julkaisi vuonna 2016 tuplavinyylinä sekä CD:nä nimellä 1,2,3.

Äärimmäisen kovana liveaktina tunnettu yhtye palaa klubikeikoille keväällä jo ennen uuden levyn julkaisua. Tuolloin Teksti-tv 666 nähdään ainakin Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Lahdessa ja Kouvolassa. Levyn julkaisun jälkeen bändi nähdään kotimaisilla festareilla sekä jatkaa klubirundiaan loppuvuonna.